Op de ranch

5EI, HB en LC sloten het trimester voor de paasvakantie traditioneel af op de Lord Landkey’s Gipsy Horses Ranch.

Het weer zat al mee, dus waren we al vrij tevree. De ene had wat meer zin dan de andere, maar dat zouden de lesgevers snel veranderen. Paarden werden van stal gehaald en de regels door de lesgever bepaald. Hoewel we het van sommigen niet hadden verwacht, besteedden ze aan hun paard en de instructies toch veel aandacht. Heel wat dapperen waagden zich volop en reden zelfs een galop. Ook de pick-up stond weer klaar: rijden maar! Met countrymuziek achter het stuur, passeerde weer snel het uur.

Onder een mooie lentezon hielden we een picknick omdat het kon. Zalig genieten van de natuur en de rust. Echt een must! De lasso gebruikten we niet voor echt vee. Die kegels ‘vangen’ viel amper mee. Er schuilt in deze klassen toch heel wat talent. Dat hebben we nu wel erkend.