CNC-leerlingen krijgen cheque van 7500 dollar. Ka-ching!

Deze week kreeg de Bovenschool bezoek van iemand van de Gene Haas Foundation met een cheque van 7500 dollar onder zijn arm. Het geld is bedoeld voor onze CNC-leerlingen.

Waaraan hebben wij deze gulle schenking te danken, hoor ik jullie zeggen?…

De Gene Haas Foundation is een ngo die als hoofddoel heeft om CNC-studenten (computer numerical control, jv) te ondersteunen om beter voorbereid te zijn op de arbeidsmarkt. Gene Haas is de oprichter en eigenaar van Haas Automation, een van de grootste CNC-machinebouwers ter wereld. Onderwijsinstellingen kunnen bij deze stichting een beurs aanvragen of financiële steun ontvangen voor projecten binnen een CNC-opleiding. En dat heeft onze school dan ook gedaan, met deze gelukkige uitkomst tot gevolg. Dank u wel daarvoor.