De wereld gaat binnenkort voor jou open

De leerlingen van 7RM, ofte Retail management en visual merchandising, zijn druk in de weer om vrijdag 16 november klaar te zijn voor de opening van El Mundo, de nieuwe leeronderneming van de Sint-Lambertusscholen.

Handgemaakt, mondiaal en goede doelen zijn dit jaar de thema’s die over de toonbank zullen rollen en hopelijk de kassa van de leeronderneming doen rinkelen. In de winkelrekken liggen handgemaakte boodschappentassen, dekentjes, manden, toiletzakken, sleutelhangers en handtassen uit Madagaskar en decoratieartikelen uit Senegal. Vogelzang, een dagcentrum voor mindervalide jongeren, maakt voor El Mundo unieke wenskaarten, warmtezakjes, kaarsen en andere hebbedingen. En een studente uit Antwerpen ontwerpt fijne juweeltjes, exclusief voor de klanten van 7RM.

Op woensdag en vrijdag is de winkel ook een koffiehuisje, waar je een stukje taart bij de koffie kunt krijgen, en chocola, confituur, honing, wijn en tapas kunt kopen. En ben je op zoek naar een cadeau? Dan stellen de leerlingen van 7RM voor jou originele geschenkmanden samen voor de feestdagen of andere gelegenheden.