Waar een wil is, is een Wellens

De leerlingen van het vijfde jaar T2 ontvingen vandaag een boodschap van doorzettingsvermogen en optimisme. Die boodschap kwam van Geert Wellens. Hij was tot 21 december 2001 een gedreven leraar economie en klassenleraar van 5AI op onze school.

Die bewuste dag raakte Geert betrokken bij een ernstig auto-ongeval waardoor hij, ondanks een lange revalidatie, aan een rolstoel gekluisterd werd. Gelukkig bleef hij geloven in de kansen die het leven voor hem in petto had. Resultaat: Geert geeft opnieuw les, een halve dag per week in een tweede leerjaar, hij waagt zich aan sporten, woont begeleid zelfstandig, maar vooral … hij geniet, samen met zijn partner met volle teugen van het leven onder het motto: “Waar een wil is, is een Wellens!”

Hilde Heynickx, directeur