3 dagen Kent

De vierdejaars van 4E, 4M, 4EM, 4EE en 4IW hebben ook dit jaar kunnen genieten van een driedaagse reis naar Kent in Groot-Brittannië. Hoe hun avontuur over het Kanaal is verlopen, lees je in volgend verslag.

Dag 1

Woensdag 8 mei om 17.30 u. zijn we met alle technische richtingen (4E, 4M, 4EM, 4EE, 4IW) keurig op tijd vertrokken en waren we ook op tijd bij de trein. In de voormiddag bezochten we Dover Castle. Ondanks het mindere weer hebben de leerlingen  genoten van het mooi bewaarde kasteel dat ooit een verblijfplaats was voor koningen en ook nog gebruikt werd als fort.

In de namiddag maakten we een stadswandeling in Canterbury. Hier moesten de leerlingen zelf op zoek gaan naar oplossingen zodat ze hun Engels in de praktijk konden testen.  De kennismaking met de gastgezinnen luidde het einde in van de eerste dag.

Dag 2

De tweede dag gingen E, M en EM naar de Dockyards. Naast het bezoek aan het museum, stonden er nog andere spannende activiteiten op het programma, zoals het maken van buskruit en een raket. 4EE en 4IW waren ondertussen in Midkent College waar ze de nieuwste technieken van de school mochten gebruiken. ‘s Avond stond er een voetbaltoernooi tussen de leerlingen op het programma.

Dag 3

De laatste dag maakten 4E, 4M en 4EM in de voormiddag een stadswandeling in Rochester. 4EE en 4IW deden workshops in Midkent College. In de namiddag werden de rollen omgekeerd.

En zo vloog de driedaagse voorbij en vatten we ’s avonds de terugreis naar Westerlo aan.

Laurens Dox