Engagementenweek / dikketruiendag

In de week voor de dikketruiendag werd iedereen in onze school uitgedaagd om een eco-engagement aan te gaan. De leerlingen van de klassen 4OI, 4HWa, 4EE, 4EM, 4Sa, 5AI, 5Sa, 5Sb gingen de uitdaging aan. Voor hen was de dampende beker chocolademelk op dikketruiendag alvast gratis.

Klas 4OI koos ervoor een dag vegetarisch te eten. De leerlingen van 4HWa brachten herbruikbare lunchboxen en drinkbussen mee naar school. 4 Latijn wilde uittesten of ze enkele dagen zonder gsm kunnen overleven. ’s Ochtends leverden ze hun gsm bij de leerlingendienst in, ze haalden hem ’s avonds voor het naar huis gaan weer op. Drinkbussen vind je nu ook in de rugzakken van de leerlingen van 4EE, 4EM, 5AI en 5Sb. De leerlingen van 5 Sa kozen voor vegetarische maaltijden en in 4Sa namen de leerlingen de fiets en het openbaar vervoer.

De MOS-groep kreeg bewijzen in fotovorm toegestuurd en geeft al deze ecohelden alvast een grote pluim!

MOS-groep