6ET en EW vatten koe bij de horens

In het kader van het project economie probeerde Valerie Hamal van de Kamer van Koophandel de leerlingen van 6ET en EW te overtuigen om een eigen zaak te starten.

Via The silly cow exercise moesten we zoveel mogelijk opportuniteiten in goederen en diensten zoeken, en ontdekten we dat out of the box denken heel wat mogelijkheden biedt. We hebben het record gebroken met meer dan twintig ideeën. Jong ondernemerschap start immers met een killer idea.

Een ondernemer moet ook een duidelijke doelgroep hebben. Goed doen voor iedereen is geen optie. Vergelijk het met een kampvuur: klein beginnen en dan opbouwen. Een goed businessplan is dan belangrijk, maar we mogen vooral niet vergeten een klankbord te hebben en een netwerk op te bouwen. Dus waar we wachten we nog op!

Leerlingen van 6ET en 6EW