Wielertalent Jelle derde Belg wereldranglijst

In 5EI zit een heus sportief talent: Jelle Van Genechten. Jelle zette vorig jaar als tweedejaars nieuweling heel wat zeges op zijn naam. Ook op het provinciaal kampioenschap in Antwerpen bleef hij niet onopgemerkt en wist hij de derde plaats te veroveren bij het tijdrijden. Op het Belgisch kampioenschap tijdrijden in Sint-Lievens-Houtem nam hij beslag op de achtste plaats.

Dit jaar maakte Jelle in zijn nieuwe ploeg een fantastisch debuut als eerstejaars bij de junioren. Hij werd meteen vijfde in Kuurne-Brussel-Kuurne! Dankzij deze prestaties claimt Jelle ondertussen bij de junioren de twaalfde plaats in de wereldranglijst en staat hij als derde Belg genoteerd.

Proficiat, Jelle en nog veel succes gewenst in de toekomst!

Kelly Wouters, leerkracht