Jens wint taalwedstrijd Duits KUL campus Brussel

Jens van Reet (6OMC) heeft zopas de taalwedstrijd Duits van de KUL campus Brussel gewonnen. Een heel straffe prestatie. “Met de flair van een nieuwsanker” schetste hij een alternatieve vorm van samen wonen en leven, en wist hij de jury te overtuigen.

Met de Taalwedstrijd nodigt de Faculteit Letteren Campus Brussel traditiegetrouw alle laatstejaars van het secundair onderwijs in Vlaanderen uit om hun taalknobbel te vergroten. Ook dit jaar gingen weer heel wat ta(a)lentvolle jongeren de uitdaging aan om hun schriftelijke en mondelinge taalbeheersing van het Frans, Engels, Duits en Nederlands te bewijzen.

Wie de online proclamatie heeft gemist. Hier is de link:

https://www.arts.kuleuven.be/brussel/taalwedstrijd/taalwedstrijd-2020

(Het onderdeel Duits begint na ongeveer 10 minuten en duurt tot ongeveer 14 minuten 45 seconden.)