Daily Cooking gaat online

Hoeveel ondernemerschap en creativiteit zijn er nodig om een leerbedrijf op te starten in coronatijden? Nog drie nachten slapen en je weet het. Dan openen de leerlingen van 7 Retail management en visual merchandising Daily Cooking, een onlinewinkel op Facebook en andere sociale media waar je vanaf 23 november kunt shoppen.

Zelf speculaas bakken op een koude herfstavond met speculaasmix voor maar  3,65 euro, is maar een van de vele producten die je er kunt scoren. Je vindt er ook andere bakmixen, keukenbenodigdheden, textiel, boodschappentassen, thee, kruiden, honing, confituur, wenskaarten en nog veel meer.

Ze hebben al 376 volgers nog voor de winkel officieel open is. Ga dus zeker eens kijken en like de Facebookpagina, zo loop je geen enkel voordeel of aanbod mis.