4OI verkoopt voor goede doel

De leerlingen van 4OI zijn gestart met een verkoopproject, ondersteund door Vlajo. In kleine teams stellen ze elk hun leeronderneming graag aan ons voor en hopen ze op een succesvolle verkoop om zo een goed doel te ondersteunen.

Tay Day

Hallo! Wij zijn leerlingen van het 4de jaar Ondernemen & IT. We werken ijverig aan onze leeronderneming TAY DAJ. Jullie kunnen bij ons terecht voor een TAY DAY-sokkenpakket. Dat houdt in dat jijzelf kleurrijke sokken kan ontwerpen met ons pakket, zowel voor kinderen als voor volwassenen.

Onze winst schenken wij aan de zwaar zieke Lara Switten zodat wij voor haar en haar gezinnetje ons steentje kunnen bijdragen.

Big kiss xxx

Luca Pelgrims, Fien Peeters, Julie Vancraeynest & Romy Srumsiri (4OI)

Follow us for more details on Instagram & Facebook

Insta: https://www.instagram.com/taydaj/

Facebook: https://www.facebook.com/Taydaj

Nairobi

Wij zijn leerling van 4OI en in onze leeronderneming kan je heerlijke choco spoons en ambachtelijke koffie kopen. De opbrengst die wij uit onze verkoop halen, schenken we aan MS Liga Vlaanderen. MS is een auto-immuunaandoening van het centrale zenuwstelsel. Mensen die eraan lijden hebben veel medische hulp nodig. De rekeningen lopen snel op! Willen jullie hen ook mee ondersteunen?

Voor informatie of bestellingen contacteer ons via deze weg:

Facebook: https://www.facebook.com/Nairobipopupstore

Telefoon: 0472125962

Bubbles

Wij zijn een mini onderneming van 5 leerlingen. We verkopen een groot assortiment aan badproducten zoals badbommen, badzout, badparels, badkaviaar,… in verschillende geuren en kleuren.

Wij zullen ervoor zorgen dat je meer van je bad gaat genieten en meer voor je lichaam gaat zorgen. Ons doel is om zoveel mogelijk winst op te halen om het vervolgens te doneren aan een goed doel rond dierenwelzijn.

Onze socials:

Instagram: https://www.instagram.com/bubbles_bathandbeauty/

Facebook: https://www.facebook.com/Bubbles_-102491708599706

Better Lives

Wij zijn 4 leerlingen van 4OI. Wij hebben een verkoopproject opgestart om T-shirts te verkopen.

We verkopen onze T-shirts in de maten: S-M-L-XL. Op de T-shirts komt het logo en onze naam, Better Lives, omdat het aansluit bij ons goed doel en onze milieubewuste T-shirts.

Onze winst schenken we aan Pinocchio vzw. Ze helpen kinderen met brandwonden. U kan een bestelling plaatsen via:

Instagram: “betterlivesclothing”

E-mail: Better.Lives 4OI@gmail.com

Met vriendelijke groeten

Milan Van hove, Keanan Van Eepoel, Vince Vanroie en Arne Ooms

The Food Corner

Wij zijn Daan, Mauro, Xander en Sam en samen zijn wij op missie om een 100% gezond alternatief te bieden voor het ongezonde eet- en drinkaanbod.

Met onze studentenonderneming The Food Corner willen we jullie laten kennismaken met onze kraakverse salades en overheerlijke smoothies boordevol vitaminen met verschillende smaakcombinaties.

Ontdek snel ons verrassende aanbod via onderstaande QR-code en bestel via Instagram!  Afhalen kan op regelmatige tijdstippen in onze school.

Niets is zo lekker als een tussendoortje boordevol natuur!

Sharing = caring

P.S. Onze winstmarge schenken we graag aan To walk again.