Talentjes gespot – Zanne en Lotte Belgisch kampioen

Zanne Clé (6HWb) en Lotte Michiels (5NWb) zijn vandaag Belgisch kampioen geworden op de wedstrijd van Dance Waves. Ze deden mee in de categorie ‘Hiphop Teens duo/trio’.

Dit is een wedstrijd die ze heel het jaar meedoen om zo uiteindelijk geselecteerd te worden voor het Belgisch kampioenschap 2020-2021. Ze stonden eerst op de ranking, maar toch was het nog steeds spannend hoe ze het er op het kampioenschap zelf van gingen afbrengen.

Een korte reactie van Zanne: “We hadden niet verwacht dat we gingen winnen, want we hadden 5 sterke tegenstanders. Enkel de 6 besten van de ranking mogen deelnemen aan het kampioenschap zelf.”

Met deze overwinning hebben ze ook een speciale prijs gewonnen: – Full access pass kamata 2021 (groot dansevenement) – Full access pass to FND (danskamp in Spanje) en natuurlijk ook een beker en twee medailles. Uit naam van heel het Sila-team wensen we hen een ongelofelijk dikke proficiat met deze onvergetelijke titel!

Met de volgende tags: