Blijven doorzetten en doen wat je graag doet

Op maandag 17 januari kregen de leerlingen van 5ET, 5EW, 6ET, 6EW, 5AI en 6AI bezoek van de CEO van ‘The Fungroup’ Stefan Kerkhofs uit Hasselt.

The Fungroup is gespecialiseerd in het verhuur van de meest originele en vernieuwende attracties zoals bijvoorbeeld Dinner in the Sky, Sky-Bikes, Benji-Jump, het verhuur van podia … Hij vertelde ons hoe een eenvoudig kraanbedrijf uitgroeide tot de meest succesvolle onderneming in zijn markt en dat allemaal door op jonge leeftijd zijn eerste bungee-sprong te maken. Zonder deze sprong had hij nooit gestaan waar hij nu staat. Hij toonde ons al zijn projecten die hij de afgelopen jaren heeft verwezenlijkt en vertelde ons het verhaal erachter.

Na de presentatie nam hij uitgebreid de tijd om al onze vragen te beantwoorden. Hij vond het belangrijk om feedback te krijgen van ons en dat wij uit zijn antwoorden konden leren.

Hij leerde ons veel over het ondernemerschap en vooral de voor- en nadelen ervan. Hij vertelde ons ook over hoe belangrijk het is om altijd respect te hebben voor iedere stakeholder in het bedrijf.  Zijn belangrijkste boodschap was dan ook blijven doorzetten en doen wat je graag doet. Geen enkel idee is te dom of te stom, in alle ideeën zitten namelijk potentieel. Het was echt een leuke en educatieve ervaring voor ons allemaal!

Geschreven door Floor Denoodt en Elien Teerlynck