Opkomend talent krijgt onverwacht bezoek tijdens de les

Emanuel Doru uit klas 6RV, in de muziekwereld beter bekend als de Nederlandse rapper ‘Cristian D‘, kreeg afgelopen week een totaal onverwacht bezoekje tijdens de les. Als artiest werd hij genomineerd voor ‘next best & best video’.

‘Cristian D’ bracht in 2021, samen met Brysa het nummer ‘Le Bled’ uit dat viraal ging op TikTok. Na dit grote succesverhaal bracht hij in samenwerking met $hirak, Ashafar en Brysa het nummer ‘Amsterdam’ uit, die tevens de hitlijsten bestormde en de eerste plek wist te bemachtigen. Ook zijn nieuwe singel ‘1234’, in samenwerking met Bilal Wahib en LA$$A mag eraan geloven.

Als school zijn wij enorm fier op dit opkomend talent. Wij kunnen dit alleen maar aanmoedigen en hem verder alle succes toewensen in alles wat hij doet!

Ben jij ook grote fan?! Volg hem op al zijn socials. Al een pukkelpopticket voor zaterdag? Goed nieuws! Want ook dan kan je hem daar live op het podium bewonderen.