“Keep calm and cowboy up!”

Vrijdag 31 maart startte de afsluitdag van 5EI, EID, HB en LC op Lord Landkey’s Gipsy Horses Ranch. Groepen werden verdeeld en workshops geëxpliceerd. Paarden werden van stal gehaald en de regels door de lesgeefster bepaald. Diegene met voorheen het grootste lawaai, waren nu stil in een handomdraai. Hoewel we het van sommigen niet hadden verwacht, besteedden ze aan hun paard en de instructies toch veel aandacht.

De rit met de pick-up was meer hun ding; hierin hadden ze wel zin. Ze leken allemaal heel enthousiast en hadden van hun rug en zitvlak blijkbaar niet eens meer last! Hoewel het stro in de pick-up was bedoeld om hun achterwerk droog te houden tegen de regen, leek het voor anderen helemaal geen zegen. Het stro vloog in het rond en belandde bij sommigen helaas in hun mond!

’s Middags aten we samen onze broodjes op in het gezellige saloon bij een partijtje pool.

Tenslotte kreeg iedereen een rope en dit werd bij een aantal leerlingen een regelrechte puinhoop! Lasso werpen kan misschien gemakkelijk lijken maar er komt heel wat meer bij kijken!

Maar al bij al mag het worden gezegd: ons jongens en meisjes hebben hier en daar toch weer wat grenzen verlegd…!

Well done boys and girl!