PAV-thema: ‘Waar is dat feestje?’

‘Waar is dat feestje?’ zo heet het PAV-thema waar onze 4e-jaars A-finaliteit enkele weken rond hebben gewerkt. Op vrijdag 21 april was het de grote dag. Tijdens de middagpauze nodigden ze verschillende klassen, titularissen, graadcoördinatoren en directie uit in de Brooddoos van de bovenschool. Er werd verteld, gelachen en genoten bij een drankje en een hotdog.

Al het voorbereidend werk werd gedaan tijdens de lesuren project algemene vakken. Er kwam best veel bij kijken. Het opzoeken van mocktails, uitrekenen van de ingrediënten, raming van de kostprijs… Ook het maken van de uitnodigingen en het samenstellen van een playlist met favoriete nummer van onze leerlingen mocht zeker niet ontbreken. Kortom, over alles werd goed nagedacht.

Om het feestje in goede banen te leiden kreeg elke klas tijdens of net voor/na het feestje een specifieke taak. Dit kon gaan van het klaarzetten van de ruimte, tot het maken van de mocktails, inkopen doen, opruimen,…

Kortom, onze leerlingen weten nu hoe ze een goed feestje in elkaar moeten steken. Wil je graag tips? Spreek hen zeker eens aan.