Tweedaagse Delft & Rotterdam

Op maandag 15 en dinsdag 16 mei gingen de klassen 4MT, 4TW, 4EMT en 4ET op tweedaagse uitstap naar Delft & Rotterdam.

De reis ging van start met een stadswandeling in Delft met aansluitend een bezoek aan de Technische Universiteit en de stille/dode kamer. Om alle indrukken een plaats te geven werd er nagepraat bij een lekker diner in de hostel. Zij die nog veel energie overhadden kregen de kans om zich aan te sluiten bij de verschillende sportactiviteiten (basketbal, voetbal, frisbee, kubb, …). Een echte strijd werd geleverd. Moe en voldaan kon men een bedje in de hostel uitzoeken voor een zalige nachtrust.

De volgende dag was al snel daar. Klaar voor een bezoek aan de haven van Rotterdam (Futureland) met deels een rondvaart door de tweede Maasvlakte. Ook de Markthal van Rotterdam heeft geen cullinaire geheimen meer voor onze leerlingen. Als afsluiter ontdekten we er nog de kleinste hoekjes van de stad tijdens een leuke wandeling met verschillende opdrachten.