Kajakken op de startdag

Op vrijdag 8 september vertrokken de leerlingen van 4TW, 5BCSW, 5ICW, 5MEC, 5TW, 6E, 6EE, 6EM en 6M met de kajak in Herentals.

Eén voor één gingen de boten het water in en werden de spieren aan het werk gezet. De ene stak iedereen voorbij in volle vaart, de andere deed het rustig aan. Banale botsingen, behendige bootwissels, praktische poses en plotselinge pechvogels vulden de voormiddag. Heel wat kletsnatte leerlingen en leerkrachten kropen uit hun bootje in Grobbendonk om daar in de blakende zon op te drogen en bij te babbelen met de anderen. Na de lunch en een drankje stapten de dappere dagtrippers terug richting Herentals.

“Het was een stralende dag met veel zon.
Een perfecte dag voor een kajaktocht.”

“Ik vond de startdag uitdagend, maar ook leuk:
eerst kajakken naar Grobbendonk en daarna 7 km wandelen. Het was een zware dag,
maar ik vond het wel een leuke dag.”