Klas 6VZ naar Bodies te Antwerpen

Bodies te Antwerpen; een indrukwekkende tentoonstelling die helemaal aansluit bij de lesinhoud gezondheidszorg van klas 6VZ. Voor de begeleidende leerkrachten een uitgelezen kans om hun leerlingen uit te dagen om uit te zoeken wat de snelste, maar veiligste manier kan zijn om tot aan de Handelsbeurs te geraken. Dat deden de leerlingen perfect!
Eerst met de trein vanuit Heist naar de grote stad, om dan vervolgens te voet tot aan de tentoonstelling te wandelen.

Een leerrijke uitstap waar zowel ogen als oren van de ene in de andere verwondering vielen. Uiteindelijk een zeer mooie uitstap waar toch nog enkele vragen bleven nazinderen zoals: ‘Hoe het ‘opzetten’ van de lichamen nu echt gebeurd?’ Het zijn nu net die vragen die opnieuw een antwoord zullen krijgen tijdens de lessen gezondheidszorg. Het lichaam, een onuitputbaar onderwerp…