Opening “Holy Moly”

Wij zijn de leerlingen van 7RM, beter gekend als de uitbaters van de nieuwe en populaire American Candy aan de middenschool van Westerlo. Voor onze winkel kozen wij de naam “Holy Moly”, als eerbetoon aan Mevr. Holemans, die we jammer genoeg verloren aan een ernstige ziekte. We zijn er zeker van dat zij ons van bovenaf steunt in alles wat we ondernemen.

“Gaan we onze speech nog wel kunnen geven in die drukte?”

Wij hebben er maandenlang hard voor gewerkt en naar uit gekeken. Op 13 oktober 2023 was het dan eindelijk zover… Wij hielden een feestelijke opening voor onze vrienden, familie, leerkrachten en sponsors. We hadden veel volk verwacht, maar binnen het uur stond de winkel bomvol! Dit hadden we echt nooit durven dromen. Mevr. Aerts ontving de gasten buiten in een mascottepak. Mevr. De Wolf en directrice Hilde Heyninckx hebben voor alle mensen een speech gegeven en daarna was het aan ons als klas. Onze speech is maar net gelukt in al die drukte. We gaven de mensen wat uitleg over ons concept en de voorbereidingen en bedankten onze sponsors.

“Zo veel volk had ik nooit verwacht.”

Wij hebben er enorm van genoten, en hopen dat iedereen die is langs geweest er hetzelfde over denkt. De mensen werden bediend met hapjes en drank die we bovendien zelf ook verkopen in de winkel. De avond was een groot succes. We hebben de eerste avond al enorm veel snoep verkocht. Vooral de Prime en Takis chips vlogen de deur uit. Dit zijn nu ook nog onze bestsellers! Kom zeker eens langs om ze te proeven.

“Ik wil het opnieuw beleven met z’n alle.”

We hebben nog heel wat plannen met onze winkel in de nabije toekomst. Graag zouden we nog op woensdagen op de markt in Westerlo staan om de mensen daar ook van onze lekkernijen te kunnen voorzien. Ook zullen we regelmatig ons assortiment aanpassen en ook home party’s staan nog op het programma.

Nog een leuk weetje: we begonnen met het concept van de snoepwinkel als grapje. We zijn daarna met een presentatie naar de directie gegaan om hen te proberen overtuigen.

We zijn dan ook enorm gelukkig dat dit gelukt is. Onze snoepdroom is uitgekomen!