Ho! Ho! Ho!

Een hele bende leerlingen – leerlingenraad Bovenschool én zesdejaars uit de klas Burgerzin – trok op 28 december naar Poverello Leuven. Daar overhandigden ze alles wat ze onder de kerstboom in de gang van het A-blok hadden verzameld, van droge voeding en toiletgerief, tot lieve kerstwensen.

Hier is het verslag van Britt Laeremans (4La b):

De inzamelactie voor Poverello was een succes. De actie van dit jaar heeft niet alleen meer spullen opgeleverd dan vorig jaar, maar ook meer helpende handen.

In de ochtend van 28 december stapten een twaalftal leerlingen van de Bovenschool samen met twee leerkrachten gepakt en gezakt in de bus richting Leuven. Bij onze aankomst werden we hartelijk ontvangen door de mensen van Poverello. Nadat we de ingezamelde spullen gesorteerd hadden in verschillende dozen, werd ons een heerlijke kom soep aangeboden. Toen onze soep op was, hebben we nog vele kaarten met lieve boodschappen uitgedeeld die enkele leerlingen zelf hadden geschreven. Toen we weer vertrokken werden we door iedereen hartelijk bedankt en dat gaf ons allemaal een warm gevoel.