EcoMentality zoekt leerlingen voor internationaal project

SILA zoekt enthousiaste leerlingen uit het vierde of vijfde jaar om deel te nemen aan het Erasmus+ uitwisselingsproject EcoMentality.

De deelnemers krijgen de kans om mee te werken aan een duurzamere school en om mee oplossingen te zoeken voor de ecologische en economische uitdagingen waarvoor we in Europa staan. Als covid-19 niet te veel roet in het eten gooit, kan je bovendien op uitwisseling naar andere deelnemende scholen in Europa. Deelnemen is gratis, want het project wordt volledig gesubsidieerd door de Europese Unie.

Iets voor jou? Bekijk het filmpje en stuur voor 31 oktober een smartschoolbericht naar EcoMentality waarin je uitlegt waarom jij geknipt bent om deel te nemen aan dit bijzondere uitwisselingsproject. Succes.

Jan Valgaeren