Félicitations!

Dat we talent in huis hebben werd ook dit jaar bewezen tijdens de 34e editie van Olyfran. Olyfran staat voor Olympiade du français en is een wedstrijd die in Vlaanderen wordt georganiseerd om de kennis (schriftelijk en mondeling) van leerlingen van de Franse taal te testen.

Van de 169 deelnemers in de categorie MAX-HAN (Handelsfrans) behaalde Lore Gysbrechts uit 6OMC de zevende plaats. Supergoed gedaan!

Proficiat ook aan Alicia Cavens (6ET) MAX-ASO en Tibo Opdebeeck (6IW) MAX-TKSO die een mooi resultaat behaalden in hun categorie. Zij krijgen het certificaat Lauréat Olyfran-Vlaanderen omdat ze bij de 10% besten van Vlaanderen behoren.

Alle 84 deelnemers van onze school die hebben deelgenomen aan deze Olympiade willen we trouwens feliciteren! Zij werden ondertussen al op digitale wijze in de bloemetjes gezet door een resem prominenten zoals de Franse ambassadeur in België, de inspecteurs van de vakgroep Talen van de Vlaamse onderwijsinspectie, professoren van de Universiteit Antwerpen, Gent, Hasselt, Kortrijk en Leuven, en de vertegenwoordiger van de Internationale Vereniging van de Francophonie bij de EU.

Wil je de videoboodschappen bekijken, dat kan via deze link:  https://www.uhasselt.be/UH/Proclamatie-Olyfran-34/Actueel/Videoboodschappen-Prominenten