In uniform uit ons kot

Vandaag was het weer Dag van de Jeugdbeweging! Een héérlijke dag waarop we in de uniformen van onze favoriete jeugdbeweging “naar buiten komen”. Leerlingen én leerkrachten die lid zijn (of waren) bij de Chiro, Scouts, KLJ, KSJ, JRK, … werden stevig aangemoedigd om met hun uniform aan naar school te komen.

En die oproep werd massaal gevolgd!

Tijdens de middagpauze stond onze DJ paraat om de middagpauze extra gezellig te maken. Er werd dus naar hartenlust gedanst!

Er werd ook opgeroepen om aan de fotowedstrijd deel te nemen. De leerlingen kregen de uitdaging om voor/op/na school een originele foto te maken waarop ze een typisch spel van de jeugdbeweging uitbeelden of waarop de leerlingen duidelijk lieten zien dat de jeugdbeweging top is!

Hieronder kan je alvast enkele prachtige inzendingen bewonderen!