Helemaal “smart” de paasvakantie in

Winters en ijskoud weer, ja, dat is ook in april nog mogelijk… Om maar te zeggen dat de outdoorafsluitdag voor de paasvakantie in omstandigheden moest plaatsvinden die niet vanzelfsprekend waren voor de leerlingen, leerkrachten en de acteurs van theatergezelschap Studio Gekko. Gelukkig kan iedereen bij de SILA Middenschool Westerlo tegen een stootje waardoor iedereen toch z’n best deed om van deze mediawijzeafsluitdag het beste te maken!

Twee activiteiten stonden er tijdens de voormiddag op het programma. De leerlingen gingen per klas op knooppuntenwandeling waarbij ze onderweg opdrachten rond mediawijsheid moesten uitvoeren. Tegelijkertijd kwam hetzelfde thema aan bod dankzij de acteurs van Studio Gekko die een unieke outdoorversie van hun stuk ‘SMART’ brachten.