Een zintuigprikkelend bezoek doorheen Antwerpen

Op vrijdag 2 juni trokken de leerlingen van 4 organisatie en logistiek met hun klas er op uit naar onze grote stad; Antwerpen. Het was een leuke en goedgevulde daguitstap.

Allereerst werden ze verwelkomd aan de Portopolis. Een plaats waar onze leerlingen op een speelse en interactieve manier de haven van Antwerpen leerde kennen. Elke leerling kreeg zijn eigen VR-bril om tijdelijk op ontdekking te gaan. Een onvergetelijke ervaring!

Later die dag wees hun neus richting ‘een goestingske’. Niets beter dan een bezoek aan Chocolate Nation voor zo ‘een klein proeverke’. Het ontstaan werd hen toegelicht; van de cacaoboon tot de chocoladereep. Mmm… en dan was het moment daar; verschillende smaken mochten geproefd en kritisch beoordeeld worden.

Alle zintuigen zijn na deze dag weer een hele ervaring rijker. En hun begeleidende leerkrachten? Die staan nog ergens een chocolade lepeltje af te likken…

MMM.