In Hawaiiaanse sfeer afscheid nemen in Oosterwijk

In de SILA Middenschool Oosterwijk werd er vanavond afscheid genomen van de tweedejaars.

De leerlingenraad organiseerde een afscheidsmoment waarbij ‘gezellig samenzijn’ centraal stond. De leerlingen én leerkrachten kwamen aan in hun Hawaii-kledij (dit thema werd gekozen door de leerlingen van de leerlingenraad) waarna ze voor de laatste keer met hun klas op de foto gingen.

Nadat het frietkraam gearriveerd was konden we allemaal samen frietjes eten op de speelplaats. Om 21h00 begon de afscheidsfuif waar DJ CALLE voor een goed staaltje muziek zorgde!

Tijdens de fuif werd er stevig gedanst, namen ze foto’s in de photobooth en konden ze proeven van alcoholvrije mocktails. Om middernacht namen de leerlingen effectief afscheid van Oosterwijk (en een beetje van elkaar…).