1000 euro voor To Walk Again

Afgelopen week hebben de leerkrachten van de Vrije Sint-Lambertus Middenschool Westerlo tijdens twee middagen een volleybal –en voetbalwedstrijd gespeeld tegen leerlingenploegen. De andere SILA-leerlingen konden een ijsje of wafel aanschaffen terwijl ze hun favoriete ploeg aanmoedigden. Naar jaarlijkse traditie gaat de opbrengst van deze verkoop naar To Walk Again, een organisatie die zich inzet voor een laagdrempelig aanbod aan bewegingsactiviteiten voor andersvaliden met een fysieke beperking. Tijdens de sportdag in september konden de leerlingen al horen én ervaren wat deze organisatie precies doet. Ze weten dus dat het geld uitstekende besteed zal worden.

Het enthousiasme van de leerlingen en leerkrachten was enorm. In totaal werden er maar liefst 360 wafels en 704 ijsjes verkocht, goed voor een opbrengst van 743 euro. Door een extra bijdrage van de school zal dit bedrag afgerond worden naar 1000 euro! Een schitterend resultaat!