1.000 euro voor To Walk Again

Elk schooljaar organiseert de Middenschool twee benefietmiddagen voor To Walk Again. De leerkrachten en leerlingen strijden tijdens deze middagen tegen mekaar in een sportief evenement terwijl de anderen ijsjes kunnen kopen op de speelplaats. De volledige opbrengst wordt vervolgens geschonken aan de organisatie – opgericht door Marc Herremans – die zich inzet voor laagdrempelige en aangepaste sport- en bewegingsactiviteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke beperking en hun entourage.

Tijdens de jaarlijkse sportdag bij Sporta Tongerlo werd het bedrag officieel geschonken aan To Walk Again. De cheque van maar liefst 1.000 euro werd met alle plezier overhandigd door Jozefien en Merel van 2gW.

’s Middags kregen de leerlingen nog een getuigenis te horen van rolstoelatleet Jurgen Vercammen over zijn leven, zijn ongeval en hoe To Walk Again zijn leven opnieuw heeft veranderd.

De tweedejaars waren onder de indruk en konden zien dat het geld goed besteed zou worden.