“Schipper mag ik overvaren?”

Vrijdag 21 oktober stond in het teken van de jeugdbeweging. De uniformen van Scouts, Chiro, KLJ, KSA,… waren dan ook hét beeld van de dag. Zelfs enkele leerkrachten waagden zich aan hun (oude) uniform, al dan niet wat krapper dan vroeger… In de Middenschool werd de schoolse sfeer tijdens de middag even ingeruild voor een gratis wafel, muziek en toffe spelletjes zoals ‘Schipper mag ik overvaren’. We waanden ons toen zelfs even terug op kamp.

Verder werd er een wedstrijd georganiseerd met als thema ‘orgineelste jeugdbewegingsklasfoto’. Uit de vele inzendingen kozen de leerkrachten van de Middenschool voor 2dW als winnende klas. De beloning: getrakteerd worden op overheerlijke koffiekoeken, gesponsord door de leerlingenraad. Zij hebben deze dag mee in goede banen helpen leiden: dankjewel! Volgend jaar iedereen hopelijk terug op post!

Veerle Heyns en Simon Peeters

afbeelding