Open school: stralend weer, stralende gezichten

Een stralende dag was het! En dat kunnen we niet alleen zeggen over het schitterende weer tijdens de jaarlijkse openschooldag, maar ook over de vele vrolijke gezichten bij bezoekers, leerlingen en leerkrachten.

De school zelf? Die was weer even kleurrijk als altijd!

Van bij de start wemelde het in de school van de bedrijvigheid. Leerlingen kwamen kijken naar hun werk dat mooi uitgestald stond, toonden hun lokalen, speelden (halve) finales van de schoolcompetitie, maakten muziek… De fiere ouders bekeken op hun beurt met goedkeurend oog de prestaties van hun zoon of dochter.

Daartussen waren er ook veel nieuwsgierige ouders van toekomstige leerlingen. Wat zouden hun kinderen hier leren? Zouden ze het hier leuk vinden? Na het bezoek aan de lokalen met deskundige uitleg waren ze gerustgesteld: hun kinderen zullen hier in goede handen zijn.

Onze school houdt immers van zijn leerlingen en de leerlingen houden blijkbaar ook van de school. “Ik heb hier altijd graag naar school gegaan en nu gaat ons Stefanie of onze Jan of onze… ook naar hier komen.” Dit hebben we vandaag veel keren gehoord!