Vernieuwde eerste graad ontdekken op open school

De jaarlijkse Open School op de Middenschool Westerlo was opnieuw – op het druilerige weer na – een groot succes. Vanaf ’s middags vulde de school zich met geïnteresseerde ouders en toekomstige leerlingen die zich goed wilden laten informeren om zo een juiste keuze te maken voor hun eerste stappen in het middelbaar onderwijs.

Ondanks het matige weer waren er toch niet alleen héél veel nieuwe leerlingen op de been, maar ook veel mensen die een nauwe band hebben met de school kwamen een kijkje nemen. Er heerste dan ook een gezellige bedrijvigheid in de lokalen en gangen.

Voor de leerlingen die nu in het zesde leerjaar zitten – en uiteraard ook voor hun ouders – was deze Open School eveneens erg interessant om te zien hoe de vernieuwing van de eerste graad in de Middenschool van Westerlo wordt aangepakt.

Ook werd tijdens deze editie van de Open School de nieuwe huisstijl van SILA Westerlo voorgesteld.