Over de koppen lopen bij 52ste Scholencross

Een mooie herfstdag met een deugddoend zonnetje, wie had dat enkele weken geleden durven voorspellen? Maar het Scholencross-team en de talloze lopers hadden geluk. De 52ste Westelse Scholencross kon plaatsvinden in perfecte omstandigheden!

Het was dan ook over de koppen lopen.

Vooral tijdens de reeksen van de leerlingen van de lagere scholen was er in de omgeving van de Beeltjens geen vrije parkeerplek meer te bespeuren. “Een mensenzee van dergelijke omvang letterlijk en figuurlijk in de pas laten lopen, kan enkel maar lukken met de goodwill van een schare gedreven helpers. Een hele namiddag lang was het mooi om zien hoe iedereen met de glimlach deed wat moest gedaan worden,” aldus organisator Michel De Vadder.

Niet alleen organisatorisch, maar ook sportief kwam onze school uitstekend uit de verf met talrijke overwinningen en ereplaatsen in de verschillende reeksen.

Blauw was de kleur van de dag. Wat een hoogdag voor onze school!

Michel De Vadder en zijn team kijken meteen uit naar volgend jaar: “De Scholencross maakt graag een nieuwe afspraak met u op de laatste woensdag van september 2018 en dat voor de 53ste editie!”

Plaats het alvast in uw agenda!

Het volledige uitslagenboekje kunt u raadplegen via deze link: 52ste Westelse scholencross – uitslagenboekje.

Foto’s: Robin Peeters en Giel Van den Broeck