Gedichtendag nieuwe stijl

Een bericht van het poëzieteam van de SILA Middenschool Westerlo:

Dit jaar hebben we de gedichtendag helemaal anders aangepakt.

In plaats van jullie in de pen te laten kruipen, gaan we laten uitbeelden wat gedichten bij jullie oproepen.

Dit kan met foto’s/videomateriaal/tekeningen/… Er zijn geen beperkingen hoe jullie je creativiteit mogen uiten.

Op de Facebookpagina ‘Silabeeldt’ (klik hier) verschijnt er vanaf morgen elke dag één gedicht op de pagina. Jullie kunnen onder elk gedicht je creatie posten. Een deskundige jury zal voor élk gedicht één winnaar uitkiezen. Daarnaast wint de creatie met de meeste likes ook telkens een prijs.

De bekendmaking van de winnaars zal plaatsvinden tijdens de gedichtendag zelf via de Facebookpagina. Op 25 januari zullen doorheen de dag de winnaars bekend worden gemaakt: 10.05u., 12u., 12.20u., 12.40u., 14.40u.

Groetjes van het poëzieteam