300 euro voor Sterren Voor Ethiopië dankzij Warmste Oudercontact

De Sila Middenschool Oosterwijk organiseerde dit jaar een extraatje voor de leerlingen, ouders en leerkrachten tijdens het oudercontact voor de kerstvakantie. Tijdens “Het Warmste Oudercontact” kon iedereen genieten van verschillende lekkernijen ten voordele van De Warmste Week.

In totaal bracht deze actie 300 euro op voor Sterren Voor Ethiopië vzw!

In Ethiopië moeten vele kinderen op straat zien te overleven.  Hun ouders zijn vaak gestorven of ze worden de straat opgestuurd omdat er geen geld genoeg is om iedereen van het gezin te onderhouden. Sterren Voor Ethiopië vzw zet zich in voor projecten die er zich op toeleggen straatkinderen een betere toekomst te geven… want dat is een basisrecht!

Alle informatie over de verschillende evenementen die Sila Westerlo organiseert in het kader van De Warmste Week kan je vinden op www.silaforlife.be.