Leerlingen gaan voluit voor De Warmste Week

Naast alle acties die we met onze scholen organiseren ten voordele van De Warmste Week, gaan onze leerlingen zelf ook voluit voor de benefietactie van Studio Brussel met allerlei eigen initiatieven.

Op de Sila Middenschool Westerlo zijn er alleszins twee acties erg zichtbaar!

Zo willen Thijs en co voor het derde jaar op rij hun bijdrage leveren voor kinderen die het moeilijk hebben. Thijs, Lene, Simon (allen 2aW) en vele anderen gaan van 1 september tot kerstavond enkel in korte broek of rok de deur uit en trotseren de kou. Ze laten zich hiervoor sponsoren door familie en vrienden, verkopen zelfgemaakte koekjes, … om geld in het laatje te brengen.

Dit jaar wordt al het geld geschonken aan het Belgisch KinderKanker Steunfonds en dat voor Inoa, een klein meisje van vijf jaar dat al meer dan een jaar vecht tegen leukemie. Het Belgisch KinderKanker Steunfonds helpt haar en haar gezin door in deze zware periode steun en verstrooiing te bieden.

Iedereen zorgt voor iedereen en dat geldt dus ook voor Thijs, Liselotte, Ninke, Simon, Lene, Miek, Joop, Jana, Axana, Ruiz en Mira. Meer informatie over hun actie kan je vinden via deze link.

Noor van 2gW wil op haar beurt haar steentje bijdragen door een grote rospottenactie te organiseren onder de noemer “Roskes For Life”. Nog tot en met 13 december kan je bij haar al jouw rosse centjes binnenbrengen. De opbrengst hiervan gaat integraal naar Kom op tegen Kanker.