Kerstmarkt For Life levert 4.877,45 euro op voor MPI Oosterlo

De Warmste Week is hot bij Sila Westerlo! Zo werd er de Sila Urban Trail en Het Warmste Oudercontact georganiseerd voor de benefietactie van Studio Brussel. In de Middenschool Westerlo gingen de leerlingen van het tweede jaar op hun beurt ook de uitdaging aan om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de actie. Om dit doel te bereiken organiseerden de tweedejaars, de leerkrachten en het ondersteunend personeel de Kerstmarkt For Life voor leerlingen, leerkrachten en ouders tijdens de afsluitdag voor de kerstvakantie. Op het menu: heerlijke (winterse) hapjes en drankjes, spelletjes, zelfgemaakte producten en theatervoorstellingen. Bij de Warmste DJ’s konden er zelfs plaatjes aangevraagd worden.

HET WERD EEN ÉNORM SUCCES! IN TOTAAL BRACHT DE ACTIE 4.877,45 EURO OP!

Dat geld gaat naar MPI Oosterlo vzw, het goede doel dat door de leerlingenraad werd gekozen. MPI Oosterlo vzw is een dynamische organisatie binnen de sector voor personen met een verstandelijke beperking. De organisatie biedt een grote verscheidenheid aan ondersteuningsvormen in alle domeinen van het leven: wonen, werken, leren, vrije tijd, sport en cultuur. Meer dan 300 cliënten, zowel kinderen, jongeren als volwassenen met een verstandelijke beperking, al dan niet met bijkomende problemen, krijgen hier gespecialiseerde ondersteuning.

Alle informatie over de verschillende evenementen die Sila Westerlo organiseert in het kader van De Warmste Week kan je vinden op www.silaforlife.be.