Totaalopbrengst Sila For Life 2019: 11.897,89 euro!

De Warmste Week 2019 sloot vanavond af met een recordopbrengst van 17.518.153 euro voor 2.033 geregistreerde goede doelen. Sila Westerlo heeft echter ook een eigen record gevestigd!

11.897,89 euro is namelijk de fenomenale recordopbrengst van alle activiteiten die er in 2019 werden georganiseerd ten voordele van de benefietactie bij Sila Westerlo!

Onder de noemer Sila For Life werden er in onze scholen verschillende evenementen georganiseerd voor De Warmste Week. De benefietperiode kwam in november op gang met de allereerste Sila Urban Trail waaraan zo’n 400 lopers en wandelaars deelnamen. In december volgden nog de Kerstmarkt For Life en Het Warmste Oudercontact. Alles ook in het teken van onze schoolslogan Samen Sila: alle acties werden georganiseerd door iedereen voor iedereen.

Het bedrag wordt verdeeld over vijf goede doelen die door de leerlingen gekozen worden. De opbrengst van de Sila Urban Trail gaat naar To Walk Again vzw, Zero Plastic Rivers vzw en Poezencentrale Mol. De Kerstmarkt For Life was ten voordele van MPI Oosterlo vzw en Het Warmste Oudercontact was voor Sterren Voor Ethiopië vzw.

Meer info over de evenementen die we in 2020 organiseren voor De Warmste Week volgt later! Hou alleszins www.silaforlife.be in de gaten!