Sila Westerlo organiseert Urban Trail voor De Warmste Week

17 286 122 euro. Dat is het gigantische bedrag dat StuBru vorig jaar heeft opgehaald tijdens De Warmste Week. De verschillende jaarlijkse acties in de vestigingsplaatsen van Sila Westerlo hebben de afgelopen jaren hieraan bijgedragen. Ook dit jaar schaart Sila Westerlo zich achter dit prachtige initiatief.

Al zien we het vanaf dit schooljaar nog groter!

Naast alle initiatieven op onze verschillende vestigingsplaatsen, gaan we vanaf dit jaar ook een grootse schooloverstijgende warme actie organiseren!

Op zondag 24 november 2019 organiseren we – met dank aan middenstand westerlo – de eerste Sila Urban Trail Westerlo!

‘Urban Trails’ werden de afgelopen jaren bijzonder populair dankzij leuke looproutes door o.a. Mechelen en Antwerpen waar duizenden sportievelingen aan deelnamen. Westerlo kan dus niet achterblijven!

De looproute start en eindigt op de Sila Bovenschool Westerlo. Tijdens de looptocht doorkruisen we De Beeltjens, het centrum van Westerlo en de Middenschool Westerlo.

Maar daar blijft het niet bij.

De speelplaats van de Bovenschool Westerlo wordt immers omgetoverd tot een plaats waar het gezellig vertoeven is. Er zal een Warmste Café zijn waar iedereen (sporter of supporter) welkom is om iets te drinken of te eten. We voorzien ook een Warmste Markt waarop we zowel spulletjes zullen verkopen die onze leerlingen zelf gemaakt hebben alsook tweedehandsspullen. Tot slot denken we ook aan de allerkleinste fans van de Warmste Week: voor kinderen voorzien we extra animatie.

De volledige opbrengst van deze actie gaat naar drie goede delen die door de leerlingen gekozen worden. De goede doelen worden later bekendgemaakt.

Voor inschrijvingen en meer info: WWW.SILAFORLIFE.BE