Teambuilding met zwembadnoodles

Ook tijdens dit schooljaar krijgen de leerlingen in het eerste en tweede jaar relatievorming. Deze RV-momenten gaan voor de eerstejaars door gedurende vier halve dagen tijdens het schooljaar. Voor de tweedejaars worden twee volledige dagen vrijgehouden voor relatievorming. Via leuke spelletjes en (in)spannende activiteiten – maar ook via goede gesprekken – worden de klasbanden nog wat sterker aangehaald. Voor veel leerlingen is het telkens weer een topdag!

Dit jaar zorgen de coronaregels voor extra uitdagingen voor het RV-team, maar dat leverde enkele creatieve (en grappige) oplossingen op.

Want wie wil er geen wedstrijdje “zwembadnoodlebal” proberen?

In deze fotogalerij kan je de hoogtepunten zien van de eerste RV-dag van onze tweedejaars!

De RV-leerkrachten