Dat is solidariteit

De komst van het coronabeestje is tot dusver een flexibiliteitstest geweest waarvan we toch met enige trots mogen zeggen dat we daarin geslaagd zijn. Het vergt heel wat aanpassingsvermogen om alle maatregelen in acht te nemen tijdens een project met meerdere klassen, maar de coronaversie van het jaarlijkse solidariteitsproject is wederom een mooi evenement geworden!

Wat hield dit project van onze 2B’ers dit jaar in?

Ze brandden een zelf gekozen of zelf ontworpen tekening in een boomstamschijf en bakten overheerlijke chocoladekoekjes, die ze vervolgens inpakten tot een mooi cadeau voor één van hun naasten. Bovendien maakten ze kerstkaartjes met een bemoedigend woord en een mooie wens voor de bewoners, de verzorgers en het onderhoudspersoneel van het woonzorgcentrum Parel der Kempen.

Om dit te realiseren gebruikten de leerkrachten een doorschuifsysteem met drie aanpalende lokalen zodat de coronamaatregelen gerespecteerd werden terwijl de leerlingen een zinvolle, samenhorige tijdsbesteding konden beleven.

Dat is solidariteit.
We zijn er voor elkaar, jong en oud en alles daartussenin.
Samen zijn we sterk.