Huldiging recordhouders ‘SILA Book of Records’

Tijdens een feestelijke receptie en prijsuitreiking werden de leerlingen, die erin geslaagd zijn een plaatsje te bemachtigen in het “SILA Book of Records”, officieel gehuldigd!

Wat een fijne afsluiter van dit nieuwe project.

Doorheen het schooljaar vonden er 6 edities plaats, waarbij 3 opdrachten uitgevoerd werden. Zowel voor het eerste, als het tweede jaar, werd telkens een winnaar geselecteerd. Er kwamen uiteenlopende records aan bod zoals: om ter langst planken, om ter grootste algemene kennis, om ter langst muurzitten, om ter snelst skaten, om ter langst een bezem balanceren op één vinger, … Sommige leerlingen slaagden er zelfs in om meer dan één record achter hun naam te zetten.

Volgende leerlingen mogen zich voor minstens één jaar recordhouder van onze school noemen: Nena Campfort, Ward Eeckhout, Bas Eyckmans, Vincent Boogers, Wiebe Van Dingenen, Rachelle Smets, Jet Geeraerd, Rik Henderickx, Olivia Sterckx, Pauline Smets, Tess Claes, Annelore Witvrouwen, Maxime Smallbones, Sander Huypens, Emily Lambrix, Nibe Ariën, Elena Moons, Mathis Gouwkens, Mathias Mertens, Stern Solemé, Rik De Voeght, Jonas Delen, Wouter Bosmans, Lukas Laureys, Margot Van der Borght, Warre Eeckhout, Alexander Welters, Yoran Wuyts, Ruiz Van Lommel, Liene Nijs, Myrthe Geeraerts, Mil Lambaerts, Linde Van Craenendonck, Eli De Laet en Jasper Thys.

Nogmaals een dikke proficiat en bedankt voor jullie enthousiasme!

Een speciale dank voor Anna Van den Eynde en Tiebe Van Bruaene, die zich als leerlingen van de leerlingenraad mee achter dit project gezet hebben.

Wil jij ook graag een record op jouw naam? Twijfel dan volgend schooljaar zeker niet om deel te nemen aan onze tweede editie!