2B’ers op avontuur

De afgelopen drie dagen ging het derde project door voor de leerlingen in het tweede jaar B-stroom. Na het solidariteitsproject en het cultuurproject wordt het schooljaar afgesloten met het project “op avontuur”.

Op maandag gingen de leerlingen naar domein ‘De Asberg‘ voor een dag vol “sport en spel”. Naast o.a. archery tag stond er ook kajakken op de vijver op het programma. Al kon dat ook vervangen worden door zwemmen in de vijver… Niet slecht op zo’n zomerse dag!

Dinsdag ging een colonne 2B’ers met de fiets naar Bobbejaanland om daar een dagje om ter vaakst achteruit in de Fury te gaan of om zich uit te leven op alle waterattracties.

Een rustigere activiteit volgde er op woensdag. Bij visvijver ‘De Genieters’ konden de leerlingen hun vistalenten laten zien terwijl ze getrakteerd werden op een heerlijk broodje curryworst!