Volgende SILA-leerkracht doet gooi naar titel “Homo Universalis”

Homo Universalis” lijkt een heuse SILA-traditie te worden! Begin dit jaar moest Yannick Peetermans zich pas in de finale gewonnen geven waardoor hij op de tweede plaats strandde. Een schitterende prestatie natuurlijk!

Nu staat de volgende SILA-leerkracht te trappelen om een gooi te doen naar de prestigieuze titel.

Marie Vangenechten, leerkracht Engels, geschiedenis en mavo in de SILA Middenschool Westerlo, neemt het vanaf morgenavond op tegen 99 medekandidaten. Dat gebeurt niet langer als rubriek in “Iedereen Beroemd“, maar als apart programma op zaterdagavond. De formule blijft grotendeels dezelfde, maar hier en daar duiken nieuwigheden op.

Benieuwd hoe Marie het ervan afbrengt? “Homo Universalis” is vanaf morgenavond elke zaterdagavond om 20h25 te zien op Eén!