Dolle pret in de Hoge Rielen

Al jaaaaaaaren staat, tijdens de eerste dagen van september, het kamp voor de leerlingen van het eerste jaar op het programma bij de SILA Middenscholen Westerlo en Oosterwijk. Want zo’n nieuwe school is toch altijd spannend. Wie zijn mijn leerkrachten? En gaat het wel klikken met mijn nieuwe klasgenoten?

DAAROM IS DEZE KENNISMAKINGSDRIEDAAGSE IN DE HOGE RIELEN ONTZETTEND BELANGRIJK VOOR DE LEERLINGEN EN LEERKRACHTEN IN HET EERSTE JAAR.

En nu alle coronamaatregelen achter de rug liggen, konden alle vertrouwde klassiekers weer van stal gehaald worden en kon iedereen elkaar gaandeweg beter leren kennen op het domein in Kasterlee: er werd stevig gefeest tijdens Rielenrock, vals spelen was nooit echt ver weg tijdens hopke topke en de nachtelijke reflectorentocht was opnieuw net wat enger dan verwacht. Naast allerlei (in)spannende activiteiten was er ook veel ruimte voor goede klasgesprekken.

ZO KON NA AFLOOP IEDEREEN HET ER WEER OVER EENS ZIJN: HIER WERDEN VRIENDSCHAPPEN VOOR HET LEVEN GEMAAKT!