Dubbele overname van de schaatsbaan

Dat SILA Westerlo sport hoog in het vaandel draagt, werd vandaag nog maar eens duidelijk tijdens de traditionele schaatsnamiddag. Deze naschoolse activiteit wordt – na een coronapauze – opnieuw jaarlijks georganiseerd door het sportteam van de school.

Zoals steeds werd er enthousiast gereageerd door de leerlingen uit het eerste en tweede jaar. Niet één keer, maar wel twee keer gingen de leerlingen van de SILA Middenscholen Westerlo en Oosterwijk naar ijsbaan ‘Die Swaene’. Eerst gingen de eerstejaars, een week later volgenden de tweedejaars.

Het werden twee erg geslaagde woensdagnamiddagen, sportief en op het vlak van klas- en schoolsfeer. Al schaatsend leerden de tieners elkaar en hun leerkrachten weer wat beter kennen.

AL MAAKTEN SOMMIGEN OOK GOED KENNIS MET HET IJS…