Winnaars klascompetitie naar Bobbejaanland

Dé inzet van de klascompetitie bij de SILA Middenscholen Westerlo en Oosterwijk is al jaren een bezoek aan Bobbejaanland voor de volledige klas. Gratis en voor niks. En dat op een normale schooldag! “Terwijl de rest gewoon les krijgt!” Ja, dat werkt motiverend voor de klassen in het eerste en tweede jaar om aan zoveel mogelijk (sportieve) naschoolse activiteiten mee te doen. Het was dit jaar dan ook een bijzonder spannende strijd tussen de verschillende klassen die duurde tot en met de laatste activiteit van het schooljaar.

Vandaag stond dan de beloning op het programma: met de klas naar Bobbejaanland! Samen met de leden van de SILA Crossploeg en enkele begeleidende leerkrachten, reden de winnaars met de fiets richting Lichtaart. Daar aangekomen kon iedereen genieten van Sledgehammer tot Fury of van suikerspin tot mexicano.

WAT EEN HÉÉRLIJKE DAG!