Iedereen welkom!

1 september was weer een bijzondere dag voor heel wat Belgische jongeren. Ook voor de meer dan 700 eerste –en tweedejaars in Westerlo en Oosterwijk werd het weer een spannende dag.

De nervositeit was vooral groot bij de vele nieuwe leerlingen in het eerste jaar. Voor hen betekende 1 september immers ook hun eerste dag in het middelbaar en dat op een gloednieuwe school. Het was eventjes zoeken, maar na een rondleiding doorheen de gebouwen en de kennismaking met hun nieuwe klastitularis, voelde iedereen zich meteen thuis in de nieuwe omgeving.

De tweedejaars daarentegen waren vooral benieuwd naar hun nieuwe klasgenoten en welke klas –en hulptitularis ze gedurende het schooljaar zou begeleiden. Ondanks het feit dat de vakantie ten einde was, waren er toch heel wat glunderende leerlingen te zien op onze speelplaats.