Roodbloezenquiz

De Roodbloezen – de leerkrachten die o.a. de middagsportactiviteiten van de Middenschool Westerlo begeleiden – kunnen vanavond terugkijken op wéér een geslaagde editie van de jaarlijkse Roodbloezenquiz. Meer dan 80 ploegen, waaronder klassiekers als Sanseveria, De Zwoele Gertrude en Tsa Tsa Tsa, schreven zich in voor de zeer entertainende quizavond. Met hun deelname – en uiteraard ook met hun dorstlessende en hongerstillende bezigheden – steunen ze onze verschillende naschoolse (sport)activiteiten voor de leerlingen.

De Roodbloezen willen uitdrukkelijk iedereen bedanken voor de hulp voor, na en tijdens de quiz. “Wij zijn enorm trots dat we op zoveel leerkrachten konden rekenen! Bij het klaarzetten van de refter, de vlotte en vriendelijke bediening aan tafel, het ophalen van de papieren, het verbeteren van de verschillende vragenrondes, het opruimen van de refter, …” aldus de organisatie.

“Ook de quizzers die ons financieel gesteund hebben door één of meerdere ploegen in te schrijven, veel te drinken en te eten tijdens de quiz, … dank jullie wel!”

De winnaars van de avond werden uiteindelijk de X-Tremisten, maar wat we vooral onthouden is dat met deze editie van de Roodbloezenquiz ruim 5.000 euro werd ingezameld en dat geeft de Roodbloezen de kans om in de toekomst een aantal schitterende activiteiten voor de leerlingen van de Middenschool te organiseren.

Tot volgend jaar!