Van grijs naar frisgroen

Vandaag was het dikketruiendag. Om hier zoveel mogelijk aandacht aan te besteden in de Middenschool van Westerlo stonden er verschillende activiteiten op het programma. De leerlingen van de leerlingenraad hebben op hun beurt ook gezorgd voor extra decoratie op de speelplaats.

Het thema dit jaar? van grijs naar frisgroen!

Aangezien de verwarming in de school iets lager stond, werden de leerlingen en leerkrachten voor het eerste lesuur uitgenodigd om deel te nemen aan een heuse opwarming.

Tijdens de middag vond de gewoonlijke middagloop plaats, maar nu in het kader van dikketruiendag. Elke leerling die graag een middagloopje wou doen in een hippe, creatieve, goeduitziende en warme trui, kon en mocht dit doen onder leiding van een gemotiveerd team.

Eveneens was er tijdens deze middag de mogelijkheid voor de leerlingen en leerkrachten om creatieve foto’s te laten maken in de patio in het thema “frisgroen”.

Tot slot konden de leerlingen tijdens de eerste pauze de speelplaats een heerlijk frisgroen kleurtje geven!